0 2 minute 7 luni

Sâmbătă, 7 octombrie, la ora 15.15, pe DJ 587, în satul Delinești, comuna Păltiniş, s-a produs un accident rutier în urma căruia o femeie a decedat.

Din primele cercetări s-a stabilit că, în timp ce un bărbat de 57 de ani din Caransebeș conducea un tractor înregistrat, ce tracta o remorcă confecţionată artizanal, neînregistrată/neînmatriculată în circulație, pe raza localității Delinești, la plecarea de pe loc, o femeie de 69 de ani care ar fi urcat în remorcă s-ar fi dezechilibrat, căzând pe partea carosabilă, ne-a informat Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

Aceasta a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spital, unde a decedat câteva ore mai târziu. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, stabilindu-se că nu consumase băuturi alcoolice. Polițiștii au întocmit în acest caz dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate și continuă cercetările. (M. Doman)