0 2 minute 11 luni

Astfel, în urma numeroaselor discuții cu cei de la APTIV, firma s-a reîntors în zonă, unde există o bază materială (halele fostei Delphi Packard), dar și personal calificat. Punctul de lucru de la Moldova Nouă s-a remarcat de-a lungul anilor prin calitatea lucrărilor executate.

Startul activității companiei de tehnologie nouă s-a dat la începutul lunii mai, target-ul angajatorului fiind acela de a coopta în echipă cât mai multe persoane, existând așteptări ca numărul angajaților să fie cât mai mare.

Beneficiile companiei APTIV sunt oferite în funcție de vechime și performanță, transportul angajaților din întreaga Clisură a Dunării fiind asigurat de către angajator.

,,Mă bucur că am reușit să rezolv o problemă destul de importantă pentru orașul nostru – problema locurilor de muncă, așa cum de altfel mi-am manifestat acest interes și în cadrul primului mandat de primar (Delphi Packard). La momentul actual, în cadrul APTIV din Moldova Nouă lucrează câteva sute de cetățeni, iar compania m-a asigurat nu doar că va rămâne în orașul nostru, ci inclusiv că vrea să-și mărească echipa, ceea ce este un lucru extraordinar. Asta înseamnă că toată lumea câștigă: câștigă și omul de rând, câștigă și mediul privat și așa se dezvoltă lucrurile pe mai multe segmente”, a declarat liberalul Ion Chisăliță, primarul orașului Moldova Nouă.

CV-urile pot fi depuse la sediul în care agentul economic își desfășoară activitatea: Str. Nicolae Bălcescu, nr. 118, Moldova Nouă, cum de asemenea pot obține informații punctuale/suplimentare la numărul de telefon 0736 805 201, se arată pe pagina de socializare a Organizaţiei PNL Caraş-Severin.

Mădălina DOMAN