0 3 minute 2 ani

Sala de spectacole a Casei de Cultură „George Suru” din Caransebeş a fost plină până la refuz joi, 15 decembrie, cu ocazia concertului de colinde „Miracolul care aduce pacea”, organizat de Biserica Creştină Baptistă „Sfânta Treime” din municipiu, în parteneriat cu Primăria şi instituţia care a găzduit evenimentul.

Au fost prezenţi la concertul care şi-a dorit să transmită atmosfera naşterii Domnului Isus, dar şi miracolul care aduce pacea în vieţile noastre, reprezentanţi ai administraţiei locale, în frunte cu primarul Felix Borcean, consilieri locali, reprezentanţi ai Episcopiei Caransebeşului, dar şi numeroşi enoriaşi ai bisericii organizatoare şi mai ales mulţi copii şi tineri.

În deschiderea manifestării, Sandi Budimir, pastor la Biserica Baptistă „Sfânta Treime”, a spus că spectacolul are în vedere proclamarea adevărului despre Dumnezeu. „Noi suntem în seara aceasta, în locul acesta, pentru a-L lăuda pe Domnul Păcii, Isus Hristos, care de dragul nostru s-a dezbrăcat pe Sine însuşi, a luat chip de om, făcându-se asemenea oamenilor. Venirea lui pe lume e un miracol. Jertfa Lui pe Crucea Golgotei, învierea Sa glorioasă e un miracol. Lucrarea mântuitoare a Domnului Isus Hristos poate aduce pace între tine şi Dumnezeu. El este miracolul care aduce pacea”.

A mai vorbit şi Vasile Apopi, după care pe scenă au evoluat invitaţii organizatorilor – Corul Tinerilor Creştini Evanghelişti din Caransebeş, coordonat de Liviu Jigoria-Oprea, Adelina Bilan, Ana Andraş (Stan), Daria şi Marius Apopi, Alina Bogdan, Cătălin Ciuculescu, precum şi Dean Bowman and Vision of Dreams Chorus. De asemenea, pastorul David Lavric a transmis celor prezenţi un mesaj în care a vorbit despre frică şi răul pe care îl produce aceasta oamenilor, şi cum poate fi ea învinsă prin credinţă.

În încheiere, mulţi dintre invitaţi s-au reunit într-un cor ad-hoc, din care a făcut parte şi primarul Felix Borcean, interpretând cunoscuta colindă „O, ce veste minunată!”.

„În acest spectacol, care a fost foarte variat, cu diferite genuri de colinde, un mix de cultură de Crăciun, am auzit şi alte voci, voci frumoase. Mie mi-a plăcut foarte mult acest spectacol, chiar dacă am fost foarte obosit, de data aceasta am rezistat bine, şi vreau să vă felicit pe toţi pentru această organizare frumoasă”, a spus în final edilul municipiului.

Foto: Cosmin VLAD

Mihai OANCEA

Sonia BERGER