0 2 minute 1 an

Poliţiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin au efectuat vineri căutări în vederea depistării unei minore de 13 ani, care a plecat de la școală și până seara nu a revenit la centrul de asistență socială unde este instituționalizată.

Polițiștii de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați de către un educator din cadrul unui centru de asistență socială despre faptul că Ana-Denisa Barro nu a revenit vineri la centru, de la școala unde este elevă, minora plecând în repetate rânduri și revenind ulterior la centru, după cum ne-a informat Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

În această dimineaţă, conform unui comunicat al IPJ Caraş-Severin, minora a fost găsită de poliţişti, în acest răstimp ea nefiind victima niciunei infracţiuni.

Să mai spunem că, în 18 noiembrie, ea mai fost căutată, de această dată de către poliţiştii caransebeşeni, după ce părăsit domiciliul şi nu s-a mai întors acasă, mama ei afirmând atunci că a luat legătura telefonic cu ea, minora precizându-i că este bine, fără a-i comunica însă unde se află. Trei zile mai târziu, Ana-Denisa Barro a fost găsită de poliţişti, tot atunci fiind informați despre eveniment şi reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin.

Geanina LUCA