0 2 minute 1 an

La sfârşitul săptămânii trecute, la Lugoj s-a desfăşurat competiţia intitulată generic HoneyRun 30, la care au participat şi sportivii pregătiţi de Călin Dragomir, antrenor de atletism la CSM Caransebeş.

La această întrecere, ei au obţinut rezultate foarte bune, după cum urmează: Răzvan Farkas, legitimat la ACS Supersport Timişoara, locul I la 30 km, Alina Preda, cu dublă legitimare la CSM Caransebeş şi acelaşi club timişorean, locul I în proba de 30 km, Liliana Dragomir, CSM Caransebeş-CSU Arad, locul I la 21 km, Alex Grozescu, locul I la 6,5 km, categoria de vârstă 12-29 ani, şi locul IV la general, Hannah Suha, locul I la 2,8 km, categoria 12 ani, Giulia Buta, locul I la 2,8 km, categoria 10 ani, şi Andree Ciuli, locul I la 1,4 km, categoria de vârstă 10 ani.

De asemenea, Adela Bălţoi, legitimată la CSM Caransebeş şi Sportul Feroviar Bucureşti, a alergat în weekend-ul trecut la Campionatul naţional de 10.000 de metri, de la Târgu Jiu, unde a sosit pe locul IV.

„A fost un concurs de pregătire, fiindcă Alex Grozescu, Giulia Buta, Hannah Suha, Luca Mihoc şi Alex Arcău vor avea sâmbătă, 13 mai, Faza de zonă a Campionatului naţional de copii, la Lugoj, iar eu şi Lili Dragomir vom pleca în Muntenegru, la Niksic, unde, în perioada 11-14 mai, va avea loc Campionatul balcanic de alergare montană. Din România vom pleca în total 20 de persoane, eu fiind coordonatorul echipei de fete – senioare. Pentru Lili, peste o lună urmează Campionatul mondial de alergare montană din Austria, de la Innsbruck şi Stubai”, ne-a spus antrenorul Călin Dragomir.

Sorin ROGOZv