0 2 minute 2 ani

Astăzi, în jurul orei 12.20, pe Calea Severinului din Caransebeș s-a produs un accident rutier, o autospecială aparținând Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic”, care se deplasa la o intervenție la un incendiu de vegetaţie izbucnit pe raza municipiului răsturnându-se și acroșând ușor un autoturism care circula din sens opus, ne-a informat Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

În autospeciala ISU se afla un echipaj format din patru pompieri, în urma evenimentului trei dintre aceștia, pasageri, fiind răniți ușor și transportați la spital, împreună cu şoferul autoturismului, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Atât conducătorul autospecialei, cât și cel al autoturismului au fost testați cu aparatul etilotest, stabilindu-se că nu au consumat băuturi alcoolice.

Polițiștii au efectuat cercetarea la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Pentru degajarea drumului, la locul accidentului a fost adusă o macara de la SC Hidroconstrucţia SA Caransebeș. De asemenea, în sprijin a fost chemată și o macara din cadrul ISU „Banat” al județului Timiş.

De asemenea, la nivelul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic” al judeţului Caraş-Severin se vor întreprinde măsuri specifice de cercetare și evaluare a situației, ne-a informat Anca Balint, purtător de cuvânt al instituţiei.

Bianca METEŞ