1 2 minute 3 ani

Marţi, 21 decembrie, la Caransebeş se va inaugura Târgul de Crăciun, care, anul acesta, va fi amplasat în Parcul Teiuş, aici urmând să fie prezenţi comercianţi de produse tradiționale, un stand urmând să aibă şi Clubul Rotary din municipiu, banii obţinuţi fiind donaţi apoi în scopuri caritabile.

Tot marţi, după-amiază, va avea loc şi inaugurarea patinoarului mobil artificial, care va fi montat pe amplasamentul terenului de baschet din vecinătatea Stadionului Municipal.

Acesta are o suprafaţă de 600 de metri pătraţi (20×30 m). Vasile Megan, şeful Serviciului Public de Întreţinere şi Reabilitare, care se ocupă de administrarea acestuia, a spus că, din 2006, tarifele pentru utilizare şi pentru închirierea patinelor nu s-au modificat. Durata unei reprezentaţii este de 60 de minute, iar accesul pe gheaţă se face la aceleaşi preţuri ca şi în anii trecuţi, respectiv 5 lei biletul pentru o oră, şi tot 5 lei închirierea unei perechi de patine, aceasta putându-se face doar în baza unui act de identitate. Patinoarul va fi deschis până la jumătatea  lunii februarie 2022.

Tot în cursul serii de marţi, de la ora 18.30, în organizarea Asociaţiei „Cuib de vise”, pe scena Casei de Cultură „George Suru” vor urca, în cadrul unui spectacol caritabil îndrăgita interpretă ADDA, împreună cu trupa sa, cu toţii revenind în municipiu după ce, în luna septembrie, au susţinut un concert electrizant în Parcul Teiuş, cu prilejul Serbărilor Cetăţii, precum şi Grupul Psaltic „Ethos” al Episcopiei Caransebeşului. (B. Naum)

 

 

 

 

Un comentariu la „Marţi, la Caransebeş se deschide Târgul de Crăciun, se inaugurează patinoarul, iar ADDA concertează la Casa de cultură

Comentariile sunt închise.