0 2 minute o lună

Vineri, 12 aprilie, pe Stadionul CFR din Parcul Teiuş s-a disputat partida dintre CSŞ Caransebeş şi Nera Bozovici, din cadrul Campionatului Judeţean U15 de fotbal, meci încheiat cu scorul de 7-1 în favoarea elevilor pregătiţi de Rivelino Sbenghea.
Cu acest prilej, tinerii fotbalişti caransebeşeni au primit un nou echipament de prezentare, de vară, constând din 26 de tricouri cu guler şi 26 de şorturi, personalizate, marca Patrick, confecţionate din bumbac.
Investiţia, în sumă de 7.100 de lei, a fost suportată de firma Benning din Caransebeş, cu implicarea directă a consilierului local Marian Corduneanu, care este reprezentantul acesteia şi, totodată, membru în Consiliul de administraţie al clubului.
„Ceea ce s-a întâmplat astăzi este un lucru extraordinar pentru nişte copii de 15 ani. Acum, sunt echipaţi ca fotbaliştii din echipele mari, arată foarte bine şi, consider eu, aceasta este o motivaţie în plus pentru ei, îi stimulează pentru o evoluţie viitoare cât mai bună. Le mulţumim, atât firmei Benning, care nu este la primul gest de acest fel, cât şi lui Marian Corduneanu, pentru implicare şi tot sprijinul pe care ni-l acordă”, ne-a spus antrenorul echipei U15 din cadrul CSŞ Caransebeş, Rivelino Sbenghea.
Sorin ROGOZ