0 2 minute 2 ani

Preşedintele PNL Caraş-Severin, senatorul Marcel Vela, a dezbătut sâmbătă rezultatele măsurătorilor pentru Reșița din sondajul efectuat de către Partidul Național Liberal în toate municipiile reședință de județ.

„Împreună cu primarul Nelu Popa și președintele Consiliului Județean Romeo Dunca, am analizat imaginea la zi din punct de vedere administrativ, social, electoral și politic.

Filiala PNL CS este una din organizațiile cu cele mai bune rezultate și meritul este al întregii echipe liberale.

Îi felicit pe amândoi, îi asigur de toată susținerea mea și le doresc mult succes în continuare!

Evit să comentez unele declarații belicoase făcute recent de membri PSD Caraș-Severin, pentru că între aliați trebuie să fie și decență și eleganță și diplomație.

Dincolo de lupte interne, unele nemulțumiri sau poate frustrări, important este să asigurăm stabilitatea politică a României în aceste vremuri tulburi și complicate.

Știm toți că ne-am aliat fiind maturi și responsabili pentru siguranța națională, pentru a evita criza economică, provocările geo-politice și pentru a schimba în bine viața compatrioților noștri.

Așa că mă abțin să le dau replici sau să le scot în evidență unele greșeli sau erori (…domniile lor fiind perfecți, nu-i așa?), pentru că eu caut calitățile care ne unesc și nu defectele care ne despart.

A judeca rațional și nu emoțional… poate face diferența între bine și rău!”, este mesajul transmis de senatorul Marcel Vela.

Mădălina DOMAN