0 3 minute 2 ani

În cursul serii de marţi, 21 decembrie, în organizarea Asociaţiei „Cuib de vise”, la Casa de Cultură „George Suru” din Caransebeş a avut loc un spectacol caritabil care a avut ca scop să susţină şi să ajute copiii cu vise mici să simtă spiritul magic al Sărbătorilor de iarnă şi, prin strângerea de fonduri, să aducă, prin cadourile oferite, zâmbetul pe buzele celor cu care soarta a fost mai puţin darnică, participanţii la eveniment putând să joace, măcar pentru o seară, rolul lui Moş Crăciun pentru aceştia.

Acest eveniment, au spus prezentatorii – Adrian Buda şi Simona Hapciuc –, este un prim pas făcut de Asociaţia „Cuib de vise” pentru un viitor mai bun pentru copii, pentru o schimbare în sufletele acestora, în acest sens ei citind scrisoarea Andreei, din clasa a IX-a, din Teregova, care i-a cerut lui Moş Crăciun haine pentru a putea merge la şcoală şi, învăţând, să poată să-şi împlinească visele.

Pe scenă au urcat membrii Grupului psaltic „Ethos” al Episcopiei Caransebeşului, care au interpretat o suită de colinde, apoi îndrăgita interpretă ADDA, împreună cu trupa sa, unul dintre instrumentişti, chitaristul Vlad, fiind cărăşean, din Reşiţa, înainte de a pleca la Bucureşti el cântând în mai multe rânduri, în diferite evenimente culturale, în municipiul de pe malurile Timişului şi Sebeşului.

„Cuib de vise nu este despre mine, ci despre toată lumea care este astăzi aici, eu sunt doar un membru fondator, aşa cum este şi fratele meu. Vă mulţumesc tuturor celor care aţi venit astăzi alături de noi”, a spus în încheiere Adina Pasere, cea care a fost organizat, în doar şapte zile, acest eveniment.

Cei care au dorit au dorit, au putut face donaţii la urnele din foaierul Casei de cultură, dar şi prin conturi bancare, în final toate cele 32 de scrisori primind un cadou, drept răspuns, de la Moş Crăciun.

Bianca METEŞ

Foto: Denis CORDELEA