0 2 minute 3 ani

Zilele acestea, Primăria municipiului Caransebeș continuă lucrările de reparații și asfaltări de străzi și alei. Astfel, s-a turnat asfalt nou în zona blocurilor din cartierul Cazărmii și în zona Aeroport. De asemenea, se execută lucrări de frezare pe Aleea Sportivilor și Strada Potocului, iar apoi se va turna un strat nou de asfalt în ambele locații, avându-se în vedere inclusiv Fundătura Potocului.

În urma vizitei în teren a reprezentanţilor administraţiei locale, s-au constatat deficiențe în executarea lucrărilor de asfaltare pe mai multe străzi, fapt pentru care Primăria municipiului Caransebeș nu a plătit contravaloarea lucrărilor. În aceste condiții, constructorul a reasfaltat străzile Pavel Chinezu, Antoniu Sequens, precum și alte zone din municipiu unde lucrările nu au fost de calitate.

În ceea ce privește Strada Ardealului, Primăria municipiului Caransebeș a întreprins toate demersurile ce țineau de administrația locală, iar licitația pentru lucrările de asfaltare a fost postată pe Sistemul Informatic Colaborativ al Achizițiilor Publice (SICAP), conform prevederilor legale. Se așteaptă acum depunerea ofertelor din partea constructorilor, urmând evaluarea acestora și încheierea contractului, respectându-se termenele legale.

Bianca METEŞ