0 2 minute 1 an

La sfârşitul lunii trecute, tinerii Cristina Galescu – Kitty, după cum îi spun prietenii şi cunoscuţii –, din Caransebeş, şi Raul Cojocaru, din Reşiţa, au primit, la Bucureşti, Trofeul „Best Product” din cadrul Programului Național Innovation Labs 2023, program de pre-accelerare şi mentorat pentru tineri antreprenori în domeniul tehnologiei, ajuns la ediţia cu numărul 11. Cei doi au format împreună echipa Move Mountains şi s-au calificat în faza finală a programului alături de alte 16 echipaje din ţară.

„Programul s-a desfășurat în Timişoara, București, Brașov, Cluj, Iași şi Sibiu, Move Mountains fiind Booking-ul turismului de Aventură. Programările online, în timp real, la experienţe sportive unice sunt plusul nostru de valoare. Transformăm o simplă ieşire în natură, într-o experienţă unică şi sigură prin listarea organizatorilor atestaţi. Instructorii beneficiază de un plus de promovare şi de vizibilitate, dar şi de un tool de gestionare a activităţii. Fie că este vorba de un curs de schi sau de o drumeţie, punem accentul pe conexiunea omului cu natura şi cu el însuşi. În sezonul de iarnă am colaborat cu 40 de instructori de schi și de snowboard din şapte staţiuni din ţară, iar acum lucrăm la extinderea activităților de vară”, ne-a spus Cristina Galescu.

Kitty este masterand în Biologie la Facultatea de Chimie, Biologie, Geografie din cadrul Universităţii de Vest Timişoara şi a moştenit dragostea pentru natură, şi în special pentru munte, de la tatăl ei, nimeni altul decât binecunoscutul alpinist caransebeşean Cornel Galescu, şeful Serviciului Salvamont Caraş-Severin.

Sonia BERGER