0 2 minute 2 ani

Cu ocazia sărbătoririi, în data de 1 Octombrie, a Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, preşedintele Filialei Caraş-Severin a Partidului Naţional Liberal, senatorul Marcel Vela, a ţinut să puncteze acest eveniment printr-un mesaj.

„În pragul Zilei Internaționale a Vârstei a Treia, am avut bucuria de a fi alături de seniorii PNL, la Caransebeș, care și-au ales noua conducere a organizației.

Am onorat această invitație cu emoție și recunoștință pentru distinșii noștri colegi care promovează politica celui mai titrat partid din România!

Întotdeauna PNL Caraș-Severin va avea un reper moral în organizația seniorilor noștri, un model și un liant în toate etapele politice pe care le parcurge.

Totodată, transmit Felicitări noii conduceri aleasă astăzi!

Îmi face plăcere să transmit tuturor seniorilor sărbătoriți pe întâi octombrie prețuirea, admirația și recunoștința mea și a colegilor liberali!

A ști cum să aduni anii senectuții este o capodoperă a înțelepciunii, și unul din cele mai dificile capitole din marea Artă de a Trăi.

Tuturor celor cărora le datorăm viața, părinți, dar și bunici, cu ocazia Zilei Internaționale a Vârstei a Treia, un sincer La Mulți Ani!”, a scris preşedintele PNL Caraş-Severin, senatorul Marcel Vela, pe pagina sa de socializare. (M. Doman)