0 2 minute 5 luni

Duminică seara, în jurul orei 21.30, la magazinul „Mici de Deva” de pe Dâlma din Caransebeş s-a produs un incendiu la acoperişul construcţiei.
Focul s-a manifestat cu violenţă, la auzul zgomotelor făcute de materialul din care era construit chioşcul vecinii ieşind din case şi sunând la Numărul Unic de Urgenţă 112.
În cel mai scurt timp, la faţa locului s-au deplasat patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și o autospecială de primă intervenție și comandă de la Dteaşamentul de Pompieri Caransebeş. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără atât în interiorului spațiului comercial, cât și la nivelul acoperișului. Din cauza faptului că pereții obiectivului care a fost cuprins de flăcări erau comuni și confecționați din lemn, mascați cu rigips, incendiul s-a propagat la acoperișul celor două societăți comerciale învecinate. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric, ne-au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic” Caraş-Severin.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime.
Bogdan NAUM
Foto: Dodi MIHAI