0 3 minute 1 an

În această dimineaţă, pe DN6, pe Centura de ocolire care leagă Caransebeşul de Buchin, a avut loc un accident în care au fost implicate două autoturisme în care se aflau, în total, cinci persoane, în prima maşină fiind doi adulți și doi minori, iar în cealaltă, un adult.

Au acţionat cadre de la Detaşamentul de Pompieri Caransebeş cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD, o autospecială transport victime multiple, două ambulanțe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi elicopterul SMURD de la Punctul de Operare Aeromedicală din municipiu, ne-a informat Anca Balint, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic“ al judeţului Caraş-Severin.

Un adult şi cei doi minori din aceeaşi maşină au necesitat îngrijiri medicale. Nu au existat persoane încarcerate.

Conform declaraţiilor purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, scms. Alina Boeru, din primele cercetări polițiștii au stabilit că, în timp ce un bărbat de 38 de ani conducea un autoturism din direcția Orșova către Lugoj, la Km 450+800 metri ar fi intrat în coliziune laterală cu un autoturism care circula în aceeași direcție, condus de un bărbat de 45 de ani, în urma impactului ambele autoturisme fiind proiectate în afara părții carosabile. Din accident a rezultat vătămarea corporală a trei persoane, cetățeni români, pasageri în autoturismul înmatriculat în Bulgaria, un adult și doi minori de 11 și 12 ani, toți fiind transportați la Spitalul Municipal de Urgenţă din Caransebeş pentru îngrijiri și investigații medicale. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat băuturi alcoolice. Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier. (M. Doman)