0 3 minute 4 luni

În urmă cu puţin timp, între localităţile Teregova şi Armeiniş a avut loc un accident de circulaţie în care au fost implicate trei ansambluri de vehicule, ne-a informat Iulia Rusan, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic” al judeţului Caraş-Severin. La fața locului, echipajele operative au intervenit cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului Caransebeș, o ambulanță SAJ și un echipaj al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.
În urma evenimentului au rezultat două victime – un șofer rămas încarcerat, iar cel de-al doilea șofer, conștient, a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la spital.
Echipajul de descarcerare a acționat imediat pentru extragerea celui de al doilea șofer, care a fost preluat de echipajul SAJ, în stare de conștiență, în vederea transportării la spital pentru investigații suplimentare.
Conform informaţiilor furnizate de Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, în timp ce un bărbat de 44 de ani, cetățean bulgar, conducea un ansamblu de vehicule, din direcția Orșova către Caransebeș, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum într-o curbă periculoasă la stânga, intrând în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule condus de un alt cetățean bulgar, în vârstă de 53 de ani.
În accident a fost implicat un al treilea ansamblu de vehicule înmatriculat în județul Bihor, care circula în spatele ansamblului de vehicule condus de bărbatul de 53 de ani, în direcția Caransebeș – Orșova, cele două intrând în coliziune față-spate.
În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorilor auto de 44 și 53 de ani, care au fost transportați la spital.
Doi dintre conducătorii auto au fost testați cu privire la consumul de alcool și substanțe psihoactive, rezultate fiind negative, iar în cazul celui de-al treilea au fost recoltate mostre biologice la unitatea medicală. (Foto: DRDP Timişoara, ISU „Semenic” Caraş-Severin)
Cosmin VLAD