0 3 minute 7 luni

„Foițe” în dar, pentru tinerii fotbaliști de la CSȘ Caransebeș

Marți, 12 decembrie, tinerii fotbaliști de la Grupa U15 (copii născuți în anii 2009 și 2010) a Clubului Sportiv Școlar din Caransebeș au primit, în sala de sport din cartierul Pipirig, acolo unde se pregătesc, un număr de 26 de „foițe”, așa cum se numesc ele oficial, de la firma Patrick, de fapt niște bluze impermeabile şi care oferă protecție contra vântului, pe care le pot folosi la antrenamente sau la încălzirea de dinaintea meciurilor. Costul acestora s-a ridicat la 3.500 de lei și a fost achitat de viceprimarul municipiului, Felician Pasere.

Tineri fotbalişti ai acestei grupe au mai primit, în 14 noiembrie, câte un set de echipament de joc format din tricou, şort şi jambiere, tot marca Patrick, din partea firmei Benning.

„Ca urmare a apelului făcut de mine la mijlocul lunii noiembrie, atunci când am îndemnat oamenii potenți financiar să se alăture demersului de a ajuta tinerii sportivi de la CSȘ Caransebeș, viceprimarul municipiului, Felician Pasere, a făcut acest gest. Nu e prima oară când vine în sprijinul acestor copii, el a mai făcut sponsorizări și a sprijinit cu bani deplasările din meciurile amicale. Ne-am gândit să le facem sportivilor un cadou acum, în preajma Sărbătorilor de iarnă, pentru că merită acest lucru, după rezultatele foarte bune obținute, respectiv clasarea pe locul al doilea în Campionatul Județean U15, pe care eu cred că, într-un final, îl vor și câștiga, după cum decurg lucrurile, și vor merge în Liga Elitelor, acolo unde vor întâlni cele mai puternice echipe din țară. Aș dori să-i mulțumesc pe această cale dlui viceprimar și să-i invit și pe alți iubitori de sport să ni se alăture în sprijinirea acestor tineri”, ne-a spus Marian Corduneanu, reprezentantul Consiliului Local în Consiliul de Administrație al CSȘ Caransebeș și tatăl unuia dintre fotbaliștii care activează în această grupă. (S. Rogoz)