caransebes.ro -O tanara din Caransebes a pierdut controlul volanului intr-o curba caransebes.ro -O tanara din Caransebes a pierdut controlul volanului intr-o curba foto: caransebes.ro

Accident la iesirea din Glimboca. O tanara din Caransebes a pierdut controlul volanului intr-o curba

14 Decembrie 2016

O femeie de 27 de ani din Caransebes a fost ranita si a avut nevoie de ajutorul medicilor de la spitalul din Otelu Rosu dupa ce a fost implicata intr-un accident de circulatie la iesirea din Glimboca spre Caransebes.

Politistii au anuntat ca tanara conducea un autoturism pe D.N.68, din directia Otelu Rosu spre Caransebes. “La iesirea din localitatea Glimboca, intr-o curba usoara la dreapta, aceasta a pierdut controlul directiei de mers si a patruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule care circula regulamentar din sens opus. În urma accidentului a rezultat ranirea usoara a conducatoarei auto, fiind transportata la spitalul din Otelu Rosu pentru îngrijiri medicale. Politistii continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa”, a anuntat IPJ Caras-Severin.

Yam Yam
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top