Caransebes.ro -Inca un accident mortal pe DN6 intre Caransebes si Herculane Caransebes.ro -Inca un accident mortal pe DN6 intre Caransebes si Herculane

Inca un accident mortal pe DN6 intre Caransebes si Herculane

12 Iulie 2018

Un barbat de 50 de ani, pasager intr-un autoturism, si-a pierdut viata pe DN6 dupa ce masina in care se afla a fost lovita in plin de un autotren.

Politistii au anuntat ca accidentul s-a produs din cauza unei depasiri. Accidentul s-a soldat cu doua victime, din care una incarcerata. Au intervenit de urgenta doua echipaje ale Detasamentului de Pompieri Caransebes, din care unul SMURD, echipajul Punctului de lucru Baile Herculane, doua ambulante SAJ si doua echipaje de Politie. Pompierii militari au intervenit pentru descarcerarea victimei ramasa blocata in autoturism si asigurarea masurilor de prevenire a incendiului. Echipajul SMURD a transportat una din cele doua victime la spital in Caransebes. Cea de-a doua victima, dupa efectuarea manevrelor de descarcerare, a fost predata unui echipaj SAJ, insa a decedat la spital. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.

Yam Yam

Articole înrudite

  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top