Caransebes.ro -Un mort si un ranit grav intre Caransebes si Herculane in urma unui accident produs din cauza unui sofer de tir neatent Caransebes.ro -Un mort si un ranit grav intre Caransebes si Herculane in urma unui accident produs din cauza unui sofer de tir neatent

Un mort si un ranit grav intre Caransebes si Herculane in urma unui accident produs din cauza unui sofer de tir neatent

10 Iulie 2018

O femeie de 69 de ani si-a pierdut viata, iar sotul ei este in stare critica in urma unui accident grav produs intre localitatile Cornea si Plugova.

Politistii au anuntat ca accidentul s-a produs in urma unei neacordari de prioritate. Se pare ca masinile, un tir si un autoturism, s-au ciocnit in momentul in care soferul autotrenului intentiona sa intre intr-o parcare. Din pacate, pentru femeia care era pasager in masina nu s-a mai putut face nimic, iar barbatul a fost transportat in stare critica la spital. Ambii sunt de loc din Drobeta Turnu Severin. Pentru scoaterea celor doua victime din masina a fost nevoie de interventia unui echipaj de descarcerare de la Baile Herculane. Circulatia rutiera a fost blocata mai bine de o ora.

Yam Yam
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top