Caransebes.ro -Sofer din Caransebes prins la volan incoerent si abia tinandu-se pe picioare dar cu alcoolemie 0 Caransebes.ro -Sofer din Caransebes prins la volan incoerent si abia tinandu-se pe picioare dar cu alcoolemie 0 foto : Politia Romana

Sofer din Caransebes prins la volan incoerent si abia tinandu-se pe picioare, dar cu alcoolemie 0

4 Iunie 2018

Politistii rutieri din Caransebes au fost nevoiti sa duca la spital un tanar dupa ce aparatul alcooltest a indicat valoare 0 desi soferul se clatina si abia daca lega doua vorbe.

Barbatul in varsta de 25 de ani a fost verificat de lucratorii de la Politia Caransebes, pe str. General I. Dragalina. “Întrucat conducatorul auto parea într-o stare vadita de ebrietate fiind totodata incoerent în dictie si necoordonat în miscari, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat un test de respiratie 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Caransebes unde s-a procedat la testarea Multi Drug Sreen Test acesta iesind pozitiv, fiind prelevata o mostra biologica de sange si una de urina în vederea stabilirii prezentei în organism a unor substante psihoactive. Cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice sau altor substante, fapta prevazuta si pedepsita de art. 336 alin. 2 Cod Penal”, a declarat pentru Caransebes.ro, Dinu Nicorici, purtator de cuvant in cadrul IPJ Caras-Severin.

Yam Yam
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top