Caransebes .ro - Escroci surprinsi de camerele de supraveghere in timp ce inselau o gugulanca prin metoda “Suta” Caransebes .ro - Escroci surprinsi de camerele de supraveghere in timp ce inselau o gugulanca prin metoda “Suta”

(VIDEO) Escroci surprinsi de camerele de supraveghere in timp ce inselau o gugulanca prin metoda “Suta”

15 Februarie 2018

Politistii din Caransebes cer din nou sprijinul cetatenilor pentru depistarea a patru indivizi care inseala oamenii pentru a face rost de bani.

Oamenii legii au primit si imagini video cu infractorii care opereaza in grup. Imaginile in care apar indivizii arata si modul de operare. “Unul din cei patru, în varsta de aproximativ 35 de ani, a cumparat o punga cu sapte oua de la producatoarea de branzeturi din Ilova si i-a dat o bancnota de 100 de lei. În acelasi timp, complicele primului individ, cu varsta în jur de 45 de ani dupa spusele producatoarei, aflat langa acesta alaturi de ceilalti doi escroci, i-a cerut femeii sa-i dea o bucatica de branza, întinzandu-i acesteia tot o bancnota de 100 de lei. Pe imaginile surprinse de camerele de luat vederi ale Serviciului Public Piata Gugulanilor se observa cum producatoarea din Ilova îi da restul de la 100 de lei primului escroc, pentru cele 7 oua, acesta ia restul si rupe cu gura un colt al unei bancnote de 10 lei primita rest, dupa care se întoarce si-i spune femeii sa i-o schimbe, în încercarea reusita de a-i distrage acesteia atentia. În timpul acesta, cel de-al doilea escroc, aproape mascat de ceilalti doi complici mai în varsta, baga înapoi în buzunar bancnota de 100 de lei pe care i-o întinsese ilovencei pentru branza, aceasta îi da branza, iar escrocul îi spune sa-i dea restul de la bancnota pe care i-ar fi dat-o. Femeia îsi da seama ca ceva nu e-n regula, îi spune individului ca nu i-a dat bancnota, acesta îi spune contrariul, însa intervine în discutie al treilea escroc care-i spune producatoarei de branzeturi ca a vazut cand ea a luat hartia de 100 de lei de la cel care cumparase o bucatica de branza. Femeia îi da, în aceste conditii, restul de 90 de lei, dupa care cei patru escroci dispar foarte rapid”, a precizat Primaria Caransebes intr-un anunt pe Facebook. Persoanele care pot da relatii care sa duca la prinderea infractorilor sunt rugate sa sune la 112 sau sa se adreseze celui mai apropiat post de politie.

Etichetat cu
Yam Yam
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top