Caransebes .ro -Fete de la centru de plasament din Zagujeni de langa Caransebes prostituate pentru 250 de lei Caransebes .ro -Fete de la centru de plasament din Zagujeni de langa Caransebes prostituate pentru 250 de lei

Fete de la centru de plasament din Zagujeni de langa Caransebes prostituate pentru 250 de lei

5 Februarie 2018

O actiune a politistilor de la Crima Organizata Timisoara scoate la iveala o poveste zguduitoare a carei protagoniste sunt mai multe tinere de la Centru de Plasament din Zagujeni.

Oamenii legii au ridicat si dus la audieri nu mai putin de sapte membri ai unei familii, care racolau si profitau de pe urma unor fete orfane. Cele sapte persoane au fost saltate de mascati, dintr-un imobil din Timisoara, anunta opiniatimisoarei.ro. Conform unor date obtinute de jurnalistii timisoreni, sapte copile au ajuns pe mana proxenetilor care cereau clientilor pentru o partida de amor 250 de lei. Reteaua a fost monitorizata timp de mai multe luni, astfel ca s-a stabilit ca fetele erau racolate de catre o tanara de 17 ani. Patru dintre persoanele audiate au fost arestate si sunt cercetate pentru constituire de grup infractional organizat si trafic de persoane.

VEZI INTREAGA POVESTE PE OPINIA TIMISOAREI

Etichetat cu
Yam Yam

Articole înrudite

  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top