Caransebes .ro -Indivizi care inselau batrani identificati de politisti dupa ce au mai dat o lovitura la Cornea Caransebes .ro -Indivizi care inselau batrani identificati de politisti dupa ce au mai dat o lovitura la Cornea

Indivizi care inselau batrani identificati de politisti dupa ce au mai dat o lovitura la Cornea

29 Ianuarie 2018

Politistii din Herculane au reusit sa rezolve doua cazuri extrem de complexe, unul dintre ele le dadea de ceva vreme mari batai de cap colegilor din Caransebes.

Oamenii legii au fost sesizati de un batran de 81 de ani din comuna Cornea despre faptul ca o persoana necunoscuta i-a sustras o suma foarte mare de bani. “Din cercetari a rezultat faptul ca în data de 25.01.2018, între orele 11.00 - 12.00, la domiciliul victimei s-a prezentat un barbat care, prin metoda împrietenirii cu acesta, l-a convins ca în noaptea respectiva se vor schimba banii, dar îl poate ajuta întrucat are relatii la o banca. Persoana vatamata l-a invitat în locuinta si i-a aratat toti banii. Autorul a verificat bancnotele, a pus deoparte cateva dintre ele, care nu ar fi trebuit schimbate, apoi profitand de neatentia victimei a parasit imobilul cu suma de 77.510 lei, 250 euro si 100 de dolari“, a anuntat IPJ Caras-Severin. In urma cercetarilor facute, politistii au pus în executare doua mandate de perchezitie domiciliara în municipiul Hunedoara, unde a fost identificat un tanar de 25 de ani, din localitate, care a fost retinut pentru 24 de ore. Politistii au stabilit ca fapta ar fi fost comisa de un barbat de 63 de ani, cu domiciliul tot în municipiul Hunedoara, care este suspect si într-un dosar cu acelasi mod de operare, din data de 04.01.2018. Atunci, un batran de 79 de ani, din Caransebes, a ramas fara economiile de-o viata. Barbatul de 63 de ani, pentru care a fost propusa emiterea mandatului de arestare în lipsa, s-a împrietenit cu batranul din Caransebes, l-a convins ca urmeaza sa se schimbe banii, ca îl poate ajuta, întrucat a fost director la o banca si a furat 13.800 lei si 10 galbeni mici. Barbatul de 63 de ani, din Hunedoara, este cautat de politisti, urmand sa fie aplicate toate masurile legale.

Etichetat cu
Yam Yam
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top