Caransebes .ro -Beat si fara permis, un tanar a furat o masina si a provocat un accident de circulatie Caransebes .ro -Beat si fara permis, un tanar a furat o masina si a provocat un accident de circulatie foto : Caransebes .ro

Beat si fara permis, un tanar a furat o masina si a provocat un accident de circulatie

16 Ianuarie 2018

Un barbat de 23 de ani a fost retinut de politisti dupa ce, beat fiind, a furat o masina si a provocat un accident de circulatie.

Oamenii legii au stabilit ca barbatul era baut si, in plus de asta, a parasit locul accidentului fara incuviintarea politistilor. ”În data de 15.01.2018 la ora 01.45 politia orasului Otelu Rosu a fost sesizata prin apel 112 despre faptul ca pe DN 68, pe raza localitatii Voislova, a avut loc un accident de circulatie, soldat cu pagube materiale, iar conducatorul unui autoturism a parasit locul accidentului. În noaptea de 14/15.01.2018 politistii au fost sesizati prin apel 112 de un barbat din comuna Rusca Montana despre faptul ca persoane necunoscute i-au sustras autoturismul proprietate personala care era parcat în strada, în fata imobilului. Politistii au început imediat verificarile si au identificat un tanar de 23 de ani, cu domiciliul în comuna Zavoi, care a fost condus la sediul politiei. Tanarul a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, dar a fost condus la Spitalul Otelu Rosu unde i-au fost recoltate probe biologice de sange. Cu ocazia cercetarilor a fost stabilit faptul ca tanarul de 23 de ani a sustras autoturismul care a fost sesizat ca fiind furat de pe raza comunei Rusca Montana, prin fortarea sistemului de închidere si a celui de pornire, si a fost implicat în accidentul rutier de pe raza localitatii Voislova. În cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt calificat, conducerea unui vehicul fara permis de conducere si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante”, au anuntat politistii. Tanarul de 23 de ani a fost depus în Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul IPJ Caras Severin fiind retinut pentru 24 de ore.

 

Etichetat cu
Yam Yam
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top