Caransebes .ro -Sase tineri care au spart un magazin din Otelu Rosu prinsi cu bunurile furate asupra lor Caransebes .ro -Sase tineri care au spart un magazin din Otelu Rosu prinsi cu bunurile furate asupra lor foto : Caransebes .ro

Sase tineri care au spart un magazin din Otelu Rosu prinsi cu bunurile furate asupra lor

15 Ianuarie 2018

Politistii caraseni au reusit sa prinda o gasca de tineri care sambata dimineata au spart un magazin din Otelu Rosu de unde au furat mai multe bunuri.

Indivizii au disparut in noapte cu un autoturism, la cateva minute dupa ce au dat lovitura. Oamenii legii s-au mobilizat rapid dar, in ciuda faptului ca au dispus mai multe baraje, hotii au reusit sa treaca in judetul Hunedoara. ”A fost solicitat sprijinul structurilor de politie din judetul invecinat, ulterior politistii din orasul Hateg au oprit în trafic un autoturism în care se aflau sase barbati, iar la controlul efectuat, în interiorul autoturismului au fost identificate bunurile furate si obiecte folosite la fortarea usilor de acces în societatea comerciala. Valoarea bunurilor furate este de aproximativ 5000 lei, acestea fiind recuperate si restituite partii vatamate. Autorii furtului, sase barbati cu varsta între 17 si 22 de ani, cu domiciliul în localitatea Vulcan, judetul Hunedoara, au fost retinuti de politisti si depusi la Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al inspectoratului nostru. Puszrai Augustin Mauriceo, Florea Adrian Nicolae, Csontos Florin Marius, Florea Robert Stefan, Varga Angelo Nicolas si Batausu Manuel Marian sunt cercetati acum pentru furt calificat si risca ani grei de puscarie.

Etichetat cu
Yam Yam
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top