Caransebes .ro -Politistii au stabilit cauza tragediei de la Iaz in urma careia doi tineri si-au pierdut viata Caransebes .ro -Politistii au stabilit cauza tragediei de la Iaz in urma careia doi tineri si-au pierdut viata

Politistii au stabilit cauza tragediei de la Iaz in urma careia doi tineri si-au pierdut viata

26 Decembrie 2017

Politistii rutieri din Caransebes au stabilit imprejurarile in care doi tineri au murit iar un sofer a ajuns in stare grava la o clinica medicala din Timisoara.

Oamenii legii au ajuns la concluzia ca nenorocirea care a indoliat doua familii de Craciun s-a produs pe fondul vitezei. „În timp ce un barbat de 20 de ani din localitatea Marga conducea un autoturism din directia Otelu Rosu spre Caransebes, într-o curba periculoasa la stanga nu adapteaza viteza de deplasare, în conditii de carosabil umed, patrunde pe contrasens si intra în coliziune cu un autoturism condus regulamentar, care circula dinspre Caransebes, acesta fiind lovit din spate si de un al treilea autoturism, ce circula din aceeasi directie. În urma accidentului au decedat doua persoane, ambele aflate în autoturismul care a patruns pe contrasens, un tanar de 23 de ani si unul de 18 ani, cu domiciliul în Caransebes. Conducatorul autoturismului care a patruns pe contrasens a fost ranit grav si a fost transportat cu ambulanta la Spitalul municipiului Caransebes si ulterior la Timisoara. Din primele verificari a rezultat ca niciuna dintre victime nu a purtat centura de siguranta, în timp ce ceilalti doi conducatori auto implicati, care nu au suferit vatamari, au purtat centura de siguranta”, au anuntat politistii. Oamenii legii continua cercetarile in acest caz si au anuntat ca au deschis pe numele soferului imprudent un dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

Etichetat cu
Yam Yam
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top