Caransebes .ro -Patru hoti filati de politistii din Caransebes, prinsi cand fugeau cu banii unei gugulance Caransebes .ro -Patru hoti filati de politistii din Caransebes, prinsi cand fugeau cu banii unei gugulance

Patru hoti filati de politistii din Caransebes, prinsi cand fugeau cu banii unei gugulance

8 Decembrie 2017

Patru persoane din judetul Neamt au fost retinute de politisti si duse la audieri dupa ce ar fi furat banii unei femei din Caransebes.

Infractorii cu varste cuprinse intre 22 si 44 de ani au atras atentia politistilor pentru ca se plimbau prin locurile aglomerate, aparent fara motiv, si supravegheau miscarile unor persoane. Banuind ca indivizii nu au ganduri curate, oamenii legii le-au filat din aproape pe cele trei femei care erau insotite de un barbat. Cei patru au intrat la un moment dat într-un magazin de pe strada Avram Iancu din Caransebes. În cateva minute au iesit pe rand din acel magazin, cu totii îndreptandu-se spre strada Libertatii, unde au urcat în graba într-un autoturism. Politistii din Caransebes s-au mobilizat de îndata, oprind autoturismul în trafic. Asupra unuia dintre ei a fost gasita suma de 350 de lei si 50 de euro, bani sustrasi din buzunarul unei femei aflate în magazinul de pe strada Avram Iancu din Caransebes. Pe numele lor s-a întocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt, au anuntat politistii din cadrul IPJ Caras-Severin. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate si restituit persoanei vatamate.

 

Etichetat cu
Yam Yam
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top