Caransebes .ro -Cercetat pentru furtul unei plase cu 78 de lei Caransebes .ro -Cercetat pentru furtul unei plase cu 78 de lei

Cercetat pentru furtul unei plase cu 78 de lei. Un moldovean i-a furat unei moldovence banii in gara din Caransebes

23 Noiembrie 2017

Un barbat de 59 de ani este acuzat de politistii din Caransebes ca i-ar fi sustras unei batrane o suma de bani dintr-o plasa.

Barbatul, de loc din judetul Neamt, a fost dus la audieri iar banii au fost recuperati. Victima de 68 de ani din Galati a sesizat politia, iar oamenii legii au intervenit rapid. “În urma investigatiilor efectuate, politistii Postului de Politie TF Caransebes  au stabilit ca in timp ce se afla în sala de asteptare a statiei CFR Caransebes, banuitul s-ar fi asezat langa o femeie din Galati si profitand de neatentia acesteia, i-ar fi sustras o plasa în care se aflau 78 de lei, dupa care ar fi parasit sala. Barbatul este cercetat acum sub aspectul savarsirii infractiunii de furt, politistii Serviciului de Transporturi continuand cercetarile în vederea stabilirii întregii activitati infractionale a acestuia”, au anuntat oamenii legii. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate si restituit persoanei vatamate.

Etichetat cu
Yam Yam
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top