Caransebes .ro -Autoturism lovit de tren la Mehadia Caransebes .ro -Autoturism lovit de tren la Mehadia foto : Caransebes .ro

Autoturism lovit de tren la Mehadia. Soferul nu a oprit la indicatorul STOP

22 Noiembrie 2017

Un barbat de 36 de ani a fost la un pas sa isi piarda viata in urma unui cumplit accident de circulatie produs la Mehadia.

Barbatul, de loc din Drobeta Turnu Severin, nu a oprit la o trecere de cale ferata prevazuta cu indicatorul Stop si Crucea Sf. Andrei, fiind acrosat de un tren personal care circula pe ruta Orsova - Caransebes. In urma impactului, soferul a scapat nevatamat insa masina a fost avariata. Trenul care a lovit autoturismul a inregistrat o intarziere de aproximativ 40 de minute, au anuntat reprezentantii CFR pentru Caransebes.ro. Atat conducatorul auto, cat si mecanicul de locomotiva au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Conform legii „neoprirea la trecerea la nivel cu calea ferata cand barierele sau semibarierele sunt coborate ori în curs de coborare, sau cand semnalele cu lumini rosii si/sau sonore sunt în functiune”, constituie contraventie sanctionata cu retinerea permisului de conducere si amenda între 1125 si 2500 de lei.

Etichetat cu
Yam Yam
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top