Kuhntop
Inchide
caransebes .ro -Politisti din trei judete mobilizati pentru prinderea unui sofer fugar care a lovit un barbat pe trecerea de pietoni caransebes .ro -Politisti din trei judete mobilizati pentru prinderea unui sofer fugar care a lovit un barbat pe trecerea de pietoni foto : caransebes.ro (ARHIVA)

Barbatul a fost retinut in vama Nadlac. Politisti din trei judete mobilizati pentru prinderea unui sofer fugar care a lovit un barbat pe trecerea de pietoni

10 Septembrie 2017
Yam Yam

A fost alerta in trei judete din vestul tarii dupa ce un sofer a lovit cu autotrenul un barbat si a plecat de la locul accidentului.

Alarma a fost data de catre lucratorii Serviciului Rutier din cadrul IPJ Caras-Severin care au stabilit ca accidentul s-a produs în localitatea Sacu, iar soferul nu a oprit si si-a continuat drumul ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. “S-a stabilit faptul ca un ansamblu de vehicule format din cap tractor si semiremorca, în timp ce se deplasa pe DN6 din directia Caransebes spre Lugoj, a lovit cu partea dreapta a capului tractor un barbat de 53 ani, care s-a angajat în traversarea strazii în apropierea trecerii de pietoni marcata si semnalizata corespunzator. În urma accidentului a rezultat ranirea grava a pietonului, care a fost transportat la Spitalul municipal Caransebes. Echipa operativa constituita a solicitat sprijinul lucratorilor de politie din judetele Timis si Arad si al politistilor de frontiera. Conducatorul autocamionului a fost identificat în persoana unui cetatean turc, care a fost depistat si retinut în apropierea punctului de trecere a frontierei Nadlac”, a anuntat pentru caransebes.ro Dinu Nicorici, purtator de cuvant in cadrul IPJ Caras-Severin. Soferul a fost adus la Caransebes, politistii anuntand ca cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului.

 

 

Etichetat cu
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top