caransebes .ro -Reprezentantii unei firme de cosmetice jefuiti pe o strada din Caransebes caransebes .ro -Reprezentantii unei firme de cosmetice jefuiti pe o strada din Caransebes foto : caransebes.ro

Reprezentantii unei firme de cosmetice jefuiti pe o strada din Caransebes. Talharii au fugit cu geanta plina de produse

17 Iulie 2017

Doi tineri din Caransebes au dat dovada de o violenta iesita din comun dupa ce duminica seara au atacat trei persoane pe strada Tudor Vladimirescu.

Indivizii de 16 si respectiv 20 de ani au agresat fizic cele trei persoane care erau angajatii unei firme ce produce si distribuie produse cosmetice. Infractorii, de loc din Caransebes, au fost retinuti in numai o ora de la producerea faptei, geanta de voiaj cu bunuri fiind recuperata si predata victimelor. ”In urma audierilor cei doi tineri au fost retinuti pentru 24 de ore si introdusi în Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Caras-Severin, urmand ca în cursul zilei de luni sa fie prezentati magistratilor Judecatoriei din Caransebes pentru luarea masurilor legale. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate si restituit persoanelor vatamate”, a declarat Cecilia Danet, purtator de cuvant in cadrul IPJ Caras-Severin.

Yam Yam
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top