caransebes .ro -Slalom cu bicicleta printre masini pe DN6, desi era aproape in coma alcoolica caransebes .ro -Slalom cu bicicleta printre masini pe DN6, desi era aproape in coma alcoolica foto : caransebes.ro

Culmea betiei in Caras-Severin. Slalom cu bicicleta printre masini pe DN6, desi era aproape in coma alcoolica

11 Iulie 2017

Un biciclist de 47 de ani din Brebu s-a ales cu o amenda de 870 de lei dupa ce a fost prins in timp ce facea slalom cu bicicleta printre masini pe DN6.

Politistii din cadrul  Biroului Drumuri Nationale si Europene l-au observat foarte rapid pe individ si l-au luat la intrebari, in conditiile in care traficul era foarte aglomerat. Pentru ca abia se mai putea tine pe picioare, biciclistul a fost testat cu aparatul alcooltest de catre oamenii legii, pentru a afla daca a baut. Barbatul, care incerca sa se deplaseze dinspre Slatina Timis spre Buchin, a recunoscut ca a baut, iar acest fapt a fost confirmat si de aparatul care a indicat o valoare de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pentru ca, conducerea bicicletei in stare de ebrietate nu este infractiune, barbatul s-a ales cu o amenda usturatoare in valoare de 870 de lei.

Yam Yam
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top