caransebes.ro -Hotii au patruns in imobil prin geamul de la toaleta caransebes.ro -Hotii au patruns in imobil prin geamul de la toaleta foto: caransebes.ro

Furt din gradinita . Hotii au patruns in imobil prin geamul de la toaleta

4 Mai 2017

Doi minori sunt cercetati de politistii Sectiei 10 de Politie Rurala Otelu Rosu pentru ca ar fi intrat intr-o gradinita si ar fi furat mai multe bunuri.

Politistii au fost sesizati de catre conducerea unitatii de invatamant din Zavoi ca hotii au patruns in salile de clasa si au sustras un laptop si doua televizoare. ”Politistii Sectiei 10 de Politie Rurala Otelu Rosu au identificat doi minori în varsta de 15 ani, banuiti ca au sustras bunurile în valoare de aproximativ 4.500 de lei. Din cercetari a rezultat faptul ca tinerii au patruns in gradinita de doua ori. Primul furt a fost comis pe 20 sau 21 martie, în intervalul orar 17.00 - 07.00, cand cei doi minori din Zavoi ar fi patruns în gradinita din localitate prin spargerea geamului de la toaleta, iar din cancelaria unitatii de învatamant ar fi sustras un laptop. În noaptea de 23/24 aprilie a.c., aceiasi minori ar fi decuplat sigurantele de la contorul electric si ar fi patruns în gradinita prin spargerea unui geam termopan. Din doua sali de clasa ar fi sustras doua televizoare”, a declarat pentru resita.ro Cecilia Danet, purtator de cuvant in cadrul IPJ Caras-Severin. Cei doi minori sunt cercetati penal pentru furt calificat, politistii efectuand în continuare cercetari în vederea documentarii întregii activitati infractionale a lor. Doar o parte din bunuri au fost recuperate si restituite unitatii de învatamant.

 

 

Hala lugoj
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top