caransebes.ro -Doua tiruri rasturnate pe DN6, pe drumul ce leaga Baile Herculane de Caransebes caransebes.ro -Doua tiruri rasturnate pe DN6, pe drumul ce leaga Baile Herculane de Caransebes foto: caransebes.ro

(VIDEO) O persoana este in stare grava. Doua tiruri rasturnate pe DN6, pe drumul ce leaga Baile Herculane de Caransebes

19 Martie 2017

Circulatia pe Drumul National 6 ce leaga Baile Herculane de Caransebes se desfasoara cu greutate dupa ce doua autotrenuri s-au rasturnat in zona localitatilor Sadova Veche si Domasnea.

Primul incident rutier a avut loc intre Sadova Veche si Satbatran unde un sofer turc ce se deplasa cu un autotren incarcat cu rodii din directia Orsova spre Caransebes nu a adaptat viteza la conditiile de drum si s-a rasturnat. Automarfarul era incarcat cu rodii. Un alt accident s-a petrecut intre localitatea Domasnea si Armenis. Soferul unui autotren din Arad a intrat intr-o curba cu viteza si s-a rasturnat pe partea dreapta. Tirul era incarcat cu anvelope. Politistii au anuntat ca accidentul s-a produs din nou pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum. Soferul in varsta de 61 de ani a fost transportat in stare grava la spitalul din Caransebes. Oamenii legii recomanda soferilor sa circule prudent in zonele unde s-au produs cele doua accidente. Politistii au anuntat ca se fac eforturi ca cele doua autotrenuri sa fie cat mai repede ridicate, iar traficul sa revina la normal.

CARANSEBES.RO A TRANSMIS IMAGINI LIVE DE LA ACEST EVENIMENT. NU UITA SA DAI LIKE PAGINII DE FACEBOOK PENTRU A FI LA CURENT CU CELE MAI NOI STIRI DAR SI SA VEZI LIVE CELE MAI IMPORTANTE EVENIMENTE DIN CARANSEBES SI IMPREJURIMI !

 

 

Yam Yam
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top