caransebes.ro -Un sofer din Bautar nu a avut puterea sa sufle in alcooltest caransebes.ro -Un sofer din Bautar nu a avut puterea sa sufle in alcooltest foto: caransebes.ro

Doar medicii pot stabili cat de beat a fost. Un sofer din Bautar nu a avut puterea sa sufle in alcooltest

13 Martie 2017

Politistii din Otelu Rosu si Caransebes au participat si ei la sfarsitul saptamanii la actiunea desfasurata la nivel national pentru depistarea soferilor bauti.

Desi au fost facute mai multe filtre atat noaptea, cat si dimineata, politistii s-au confruntat doar cu un singur caz. In zorii zilei de duminica, politistii Sectiei 10 din Otelu Rosu au oprit pentru control un autoturism ce se deplasa pe D.N.68, pe raza localitatii Valea Bistrei, la volanul caruia se afla un barbat de 45 de ani, din Bautar. ”Chiar daca barbatul emana halena alcoolica si a recunoscut ca a consumat bauturi alcoolice, acesta a refuzat sa fie testat cu aparatul alcooltest. Politistii l-au condus la spitalul din Otelu Rosu unde i-au fost recoltate doua probe biologice de sange în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a anuntat IPJ Caras-Severin. Pe numele barbatului a fost întocmit un dosar penal.

Yam Yam
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top