caransebes.ro -Sapte persoane cercetate pentru furt de curent la Caransebes caransebes.ro -Sapte persoane cercetate pentru furt de curent la Caransebes

Contorul era doar de decor. Sapte persoane cercetate pentru furt de curent la Caransebes

3 Martie 2017

Politisti si jandarmi au descins in cartierul Nord din Caransebes dupa ce au primit informatii de la angajatii E-Distributie ca mai multe familii sunt racordate ilegal la reteaua de energie electrica.

In urma verificarilor, echipele de control au constatat nu mai putin de 14 infractiuni si au fost duse la audieri un numar de sapte persoane. "Oamenii legii au stabilit ca suspectii, cu ajutorul unor instalatii clandestine, au reusit sa se conecteze în mod ilegal la reteaua nationala de distributie, cu scopul de a sustrage în mod ilegal energie electrica, astfel ca niciunul dintre cabluri nu trecea prin aparatul de masurare", au anuntat jandarmii. Toate cele sapte persoane sunt cercetate penal pentru “Executarea sau folosirea de instalatii clandestine în scopul racordarii directe la retea sau pentru ocolirea echipamentelor de masurare” si “Furt”. Echipele E-Distributie au taiat cablurile care alimentau direct de la retea locuintele si vor tine sub supraveghere zona.

 

Yam Yam
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top