Kuhntop
Inchide
caransebes.ro -Masina blocata in trafic si perchezitionata de politisti intre Glimboca si Zavoi caransebes.ro -Masina blocata in trafic si perchezitionata de politisti intre Glimboca si Zavoi foto: caransebes.ro

Escroci luati pe sus. Masina blocata in trafic si perchezitionata de politisti intre Glimboca si Zavoi

26 Februarie 2017

Operatiune de amploare a politistilor din Otelu Rosu pentru a pune mana pe mai multi escroci ce inselau localnici prin metoda “Accidentul”.

Un tanar de 22 de ani a fost retinut si dus la audieri. Intreaga actiune a fost pusa la cale de oamenii legii dupa ce intr-un interval de numai doua ore patru persoane din Otelu Rosu au sunat la politie si au anuntat ca au fost contactate de persoane necunoscute care, sub diferite pretexte, le-ar fi solicitat sume de bani. Pana cand sa ia masurile care se impun in astfel de cazuri, o alta persoana din localitate a anuntat ca a fost înselata cu 3.000 de euro si 10.000 de lei. ”În jurul orei 15.30 a fost înregistrat un alt apel telefonic, iar politistii au organizat o actiune de prindere în flagrant. Astfel, politistii au instituit filtre în localitatile Glimboca si Zavoi, fiind mobilizati si politisti în civil. La locul de întalnire stabilit si-a facut aparitia un autoturism în care se aflau cinci persoane. A coborat un barbat de 22 de ani, din Resita, care a fost surprins în flagrant, în timp ce primea banii solicitati. Toate cele cinci persoane au fost imobilizate si conduse la sediul Politiei din Otelu Rosu“, au anuntat politistii. In baza probelor administrate in dosar, politistii au hotarat ca tanarul sa fie retinut  pentru 24 de ore, sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de înselaciune si a fost introdus în Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Caras-Severin. Oamenii legii l-au audiat ore intregi si urmeaza sa verifice daca a mai comis si alte fapte.

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top