caransebes.ro -Un taximetrist a fost pradat de catre un client la Caransebes caransebes.ro -Un taximetrist a fost pradat de catre un client la Caransebes foto: caransebes.ro

A ramas fara telefonul mobil in timpul cursei. Un taximetrist a fost pradat de catre un client la Caransebes

17 Februarie 2017

Politistii din Caransebes il cerceteaza in stare de libertate pentru furt pe un tanar din localitate dupa ce acesta i-a furat telefonul unui taximetrist.

Oamenii legii au anuntat ca taximetristul a sunat la 112 imediat ce a observat lipsa telefonului mobil. In baza semnalmentelor oferite de catre victima, politistii l-au gasit pe client. ”Politistii municipiului Caransebes au fost sesizati de un barbat de 62 de ani, din localitate, despre faptul ca o persoana necunoscuta i-a sustras telefonul mobil din interiorul taxiului pe care lucreaza. În urma investigatiilor efectuate, politistii au reusit sa identifice autorul furtului, fiind vorba despre un tanar în varsta de 25 de ani, din Caransebes. La audieri, acesta si-a recunoscut fapta. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt”. Politistii au anuntat ca au reusit sa recupereze telefonul mobil si l-au restituit persoanei vatamate.

Yam Yam
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top