Imprimă această pagină
caransebes.ro -Un barbat s-a oprit cu masina intr-un copac dupa ce a acrosat o autoutilitara caransebes.ro -Un barbat s-a oprit cu masina intr-un copac dupa ce a acrosat o autoutilitara foto: caransebes.ro

Accident la iesirea din Otelu Rosu. Un barbat s-a oprit cu masina intr-un copac dupa ce a acrosat o autoutilitara

15 Noiembrie 2016
(0 voturi)

Un barbat din Caransebes a fost ranit in urma unui accident de circulatie produs la iesirea din Otelu Rosu spre Glimboca.

Barbatul nu a adaptat viteza intr-o curba, a derapat, a lovit o autoutilitara dupa care s-a lovit de un copac. Politistii au anuntat ca soferul a calcat prea tare pedala de acceleratie, carosabilul fiind umed. ”In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca un barbat de 47 de ani, din Caransebes, a condus un autoturism pe strada Revolutiei din Otelu Rosu. Intr-o curba usoara la dreapta, acesta nu ar fi adaptat viteza la conditiile de drum, carosabilul fiind umed, a derapat si a lovit în partea laterala stanga-spate o autoutilitara care circula regulamentar din sens opus. Dupa coliziune, conducatorul autoturismului si-a continuat deplasarea spre Caransebes si a patruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un copac. In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a conducatorului auto de 47 de ani care a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale, fara a ramane internat“, au anuntat politistii caraseni.

Yam Yam

Articole înrudite