0 2 minute 3 săptămâni

Deputatul PNL Dumitru Rujan a declarat recent că este imperios necesar ca cetățenii din Caransebeș și din județul Caraș-Severin să aibă medicii care să aibă grijă de sănătatea lor. Tocmai de aceea, parlamentarul i-a transmis ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, să vină cu o soluție urgentă, având în vedere că numeroși medici din județ i-au semnalat faptul că vor să își dea demisia, din cauza faptului că munca lor nu este recompensată pe măsură.
„Am făcut acest apel, urgent, la Ministerul Sănătății, pentru că am primit la biroul meu parlamentar mai multe înștiințări din partea unor medici din județul Caraș-Severin privind intenția domniilor lor de a demisiona, deoarece Ministerul Sănătății nu recunoaște și, în consecință, nici nu a dispus ca activitatea desfășurată în gărzile suplimentare să fie plătită la nivelul tarifului orar al normei de bază.
Sunt încrezător că se vor găsi cele mai bune soluții pentru a rezolva această problemă. Mă voi asigura că va exista un dialog, pentru că avem nevoie de medici”, a mai declarat Dumitru Rujan.
Bianca METEŞ