0 2 minute 2 ani

Astăzi, după finalizarea procesului de evaluare a ofertelor în cadrul celor trei proceduri de achiziție publică, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere – CNAIR a comunicat rezultatul procedurii de atribuire pentru elaborarea studiilor de fezabilitate necesare construcției loturilor 1, 2 și 3 ale Drumului de mare viteză Filiași – Lugoj.

Ofertantul desemnat câștigător în cadrul celor trei proceduri de achiziție publică este Asocierea IRIMAT CONS SRL (lider de asociere) – STUDIO CORONA SRL CIVIL ENGINEERING – INFRANOVA SOLUŢII TEHNICE ÎN CONSTRUCŢII SRL, a anuţat Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara.

Lotul 1 (Filiași – Drobeta Turnu Severin) va avea o lungime de aproximativ 70 de km, cu preţul de 19.912.613,44 lei, fără TVA.

Lotul 2 ( Drobeta Turnu Severin – Domașnea) va avea o lungime de aproximativ 65 de km, cu preţul de 32.850.683,62 lei, fără TVA.

Lotul 3 (Domașnea – Caransebeș) va avea o lungime de aproximativ 45 de km, cu preţul de 17.908.135,44 lei, fără TVA.

Durata contractelor aferente studiilor de fezabilitate este de: 1. Filiași – Drobeta Turnu Severin (20 de luni, din care 18 luni pentru realizarea Studiului de Fezabilitate); 2. Drobeta Turnu Severin – Domașnea (28 de luni, din care 26 de luni pentru realizare Studiului de Fezabilitate); 3. Domașnea – Caransebeș (24 de luni, din care 22 de luni pentru realizare Studiului de Fezabilitate).

Semnarea contractelor de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea contestaților/ plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire, se mai arată în comunicatul DRDP Timişoara.

Bogdan NAUM