0 2 minute 5 luni

Azi-noapte, polițiști de la Secția 10 Poliție Rurală Oțelu Roșu au reținut, pentru 24 de ore, patru tineri din comuna Rusca Montană, bănuiți că în noaptea de 17 spre 18 februarie ar fi pătruns prin efracție în două locuințe din comună, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de aproximativ 8.000 de lei.
În urma investigațiilor efectuate, aceștia au fost identificați de polițiști, reținuți și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului.
Bunurile sustrase, respectiv o drujbă, o butelie de aragaz, un proiector, cabluri electrice, două televizoare, precum și alte bunuri au fost recuperate de polițiști și restituite persoanelor vătămate, ne-a informat Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.
În acest caz, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, cei patru bănuiți urmând a fi prezentați procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș, în vederea dispunerii măsurilor legale. (Foto: IPJ Caraş-Severin)
Mădălina DOMAN