0 2 minute 1 an

În această dimineață, în jurul orei 03.50, pe DN 6, între localitățile Jupa și Zăgujeni, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un ansamblu de vehicule, o autoutilitară și un autoturism, soldat cu decesul a două persoane.

Din primele informații a rezultat că, în timp ce un autoturism înmatriculat în Cehia circula pe DN 6, în direcția Caransebeș, la Km 464 ar fi pătruns pe contrasens, unde ar fi lovit frontal un ansamblu de vehicule înmatriculat în Turcia, după impact ansamblul de vehicule fiind lovit din spate de o autoutilitară înmatriculată în județul Caraș-Severin.

Ansamblul de vehicule era condus de un cetățean turc în vârstă de 51 de ani, iar autoutilitara de un bărbat din Caransebeș, în vârstă de 38 de ani, ambele autovehicule circulând în direcția Caransebeș – Lugoj, ne-a informat Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

În autoturism se aflau două femei de naționalitate bulgară, conducătoarea auto în vârstă de 22 de ani și pasagera dreapta-față, de 42 de ani, care au decedat, fiind aruncate din vehiculul în care circulau. Ceilalți doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat băuturi alcoolice, iar aceștia nu au suferit vătămări corporale în urma accidentului.

Pentru gestionarea evenimentului, din cadrul Detaşamentului de Pompieri Caransebeş au fost alocate trei echipaje specializate – o autoutilitară pentru descarcerare, o ambulanță SMURD şi un echipaj pentru stingerea incendiilor. La faţa locului s-au deplasat şi două ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, ne-a informat şi Anca Balint, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic” Caraş-Severin.

Bogdan NAUM