0 2 minute 5 luni

Astăzi, polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin și Poliția Orașului Oțelu Roșu au depistat doi bărbați de 26 și 37 de ani, din Oțelu Roșu, pe numele cărora era emise de autoritățile austriece mandate europene de arestare, pentru comiterea, pe teritoriul Austriei, a unei tâlhării cu folosirea unei arme, ne-a informat Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoatului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.
Cei doi au fost prezentați procurorului din cadrul Curții de Apel Timișoara, care a dispus reţinerea lor pentru 24 de ore. Bărbații au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, urmând a fi prezentați judecătorului Curții de Apel Timișoara pentru emiterea mandatului de arestare preventivă în vederea extrădării către autoritățile austriece.
Activitatea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al Inspectoratului, se mai precizează în comunicatul IPJ Caraş-Severin.
Bogdan NAUM