0 2 minute 6 luni

„În fiecare an, TNL Caraș-Severin a organizat campanii de donare de sânge în județ. Alături de colegii mei am extins campania TNL România și în Banatul de Munte în slujba vieții, fiindcă orice picătură de sânge salvează și totodată orice act de donare de sânge are multiple efecte benefice pentru sănătatea donatorului.
Este doar unul dintre motivele pentru care merită să donezi.
Îți spunem asta pentru că și noi vom dona în toată țara, timp de o săptămână, în cadrul campaniei naționale «Din inimă, pentru România!», și ne dorim să încurajăm cât mai multă lume să ni se alăture nouă, tinerilor liberali din Caraș-Severin.
În perioada 15-21 ianuarie, ne mobilizăm în fiecare județ al țării pentru a aduce speranță și sprijin sistemului medical.
Din inimă pentru Caraș-Severin, TNL CS donează, în data de 19 ianuarie, între orele 8-13, la Centrul de Transfuzie Sanguină din Reşiţa, Bd. Revoluţia din Decembrie, nr. 2”, transmite Andra Stroe, președintele TNL Caraș-Severin.
Tot pe pagina de socializare a PNL Caraş-Severin se precizează că valoarea tichetelor pentru donatorii de sânge a crescut de patru ori, de la 1 ianuarie 2024 ajungând la 280 de lei.
Modificarea propusă de Marcel Boloș, ministrul PNL al Finanțelor, privind creșterea valorii tichetelor de la 67 de lei, cât au fost până în prezent, la 280 de lei, este atât o formă de apreciere pentru donatorii de sânge, cât și un stimulent pentru a încuraja actul donării. (B. Meteş)