0 2 minute 2 săptămâni

În cursul acestei dimineţi, pompierii caransebeşeni au intervenit la locul producerii a două accidente rutiere.
Pentru gestionarea primului eveniment, produs pe Drumul European 70, în localitatea Sadova Veche, au fost mobilizate două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Caransebeș, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și o ambulanță SAJ. În urma accidentului, în care au fost implicate două autoturisme, două persoane au fost evaluate medical de către echipajele SMURD și SAJ. Ulterior, o singură victimă a fost transportată la spital de către ambulanța SMURD, conștientă și cooperantă, ne-a informat Iulia Rusan, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic” al judeţului Caraş-Severin.
Cel de-al doilea accident s-a produs în municipiul Caransebeș, în care a fost implicat un singur autoturism, cu două persoane încarcerate. La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Caransebeș, precum și o ambulanță SAJ. Pompierii au acționat pentru extragerea celor două victime, ambele fiind predate echipajului de pe ambulanța SAJ, cu diverse traumatisme – șoferul, în stare de conștiență, iar cealaltă victimă, o persoană de sex feminin, în stare de semiconștiență.
Pompierii militari au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la locul producerii evenimentelor, se mai arată în comunicatul ISU „Semenic”. (Foto: DRDP Timişoara, ISU „Semenic”)
Bianca METEŞ