0 2 minute 6 luni

Guvernul României a aprobat, recent, bugetul pentru anul 2024. În acest sens, liberalii cărăşeni au postat pe pagina lor de socializare ce îşi propun să realizeze anul viitor.

„Anul viitor, continuăm să susținem educația, atât prin salarii mai mari pentru dascăli, cât și prin modernizarea infrastructurii; să dezvoltăm comunitățile locale prin finanțarea tuturor proiectelor esențiale; să continuăm investițiile în sănătate și în infrastructură rutieră, pentru a reduce decalajele dintre urban și rural;  să sprijinim mediul de afaceri și cetățenii și, de aceea, am insistat ca anul viitor să nu fie introduse noi taxe sau impozite”.

Stabilitatea și predictibilitatea – mai spun ei – sunt esențiale pentru mediul de afaceri și pentru atragerea investitorilor, iar acest lucru e parte din viziunea liberală referitoare la o societate dinamică și plină de oportunități.

Totodată, bugetul pentru anul viitor va fi unul al creșterii economiei și creării locurilor de muncă, precum şi al majorărilor sustenabile de salarii și pensii.

Mădălina DOMAN