0 2 minute 2 ani

În această dimineață, în jurul orei 5, Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin a fost informat despre faptul că la sediul Poliției Municipiului Drobeta Turnu-Severin s-a prezentat un bărbat de 29 de ani, din județul Mehedinți, care a sesizat că aseară, în jurul orei 23, a înjunghiat-o mortal pe o femeie de 32 de ani, din comuna Constantin Daicoviciu, după comiterea faptei, acesta abandonând cadavrul pe un câmp, în apropierea localității Căvăran. Polițiștii de la Secția 2 Poliție Rurală Caransebeș s-au deplasat imediat la fața locului, cadavrul femeii de 32 de ani fiind găsit în zona indicată, ne-a informat Alina Boeru, purtător de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

La acest moment, bărbatul de 29 de ani se află în custodia poliției.

De asemenea, a fost informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, în vederea demarării cercetărilor, conform competenței.

Din surse demne de încredere, am aflat că cei doi au trăit în concubinaj, după care s-au despărţit, bărbatul, nesuportând separarea, şicânând-o în repetate rânduri pe victimă. Cu o seară înainte, bărbatul a chemat-o pe femeie pentru a sta de vorbă la marginea satului.

În urma acestei crime, o fetiță de 4 ani, pe care femeia o avea dintr-o relație anterioară, a rămas orfană.

Bogdan NAUM