0 2 minute 2 luni

Coordonatorul AUR Caransebeş, Corneliu Hrimiuc, ne-a trimis la redacţie un comunicat, ca urmare a faptului că, în mediul on-line, au apărut mai multe sondaje în care acestei formaţiuni politice i se asociază diferiți candidați pentru Primăria Caransebeș şi, prin urmare, doreşte să ofere o serie de lămuriri.
„Eu am anunțat colegii din conducerea Partidului că proiectul Caromet este, pentru mine, cel mai important proiect, fiind societatea la care sunt Director Tehnic&Producție, iar o candidatură la Primăria Caransebeș nu este oportună.
Este adevărat că sunt în căutarea unui candidat din partea echipei AUR Caransebeș pentru Primăria Caransebeș, dar nu voi accepta pe oricine. Persoana pe care o vom propune trebuie să aibă RESPECTUL și ÎNCREDEREA cetățenilor, să fie un bun profesionist, onest, și să fie performant. Nu mă voi abate de la aceste criterii, indiferent de persoană sau de presiunile care se vor face, iar girarea candidaturii va trebui făcută de toată echipa AUR Caransebeș.
Singura persoană cu care am discutat această temă este Marian Corduneanu, acesta fiind cel care ar putea îndeplini criteriile și cerințele pe care le impun. Cei pe care nu v-am contactat, stați liniștiți, nici nu o voi face. Dacă nu voi găsi persoana potrivită, care să ne reprezinte cu succes și de care Caransebeșul sa fie mândru, voi apela la soluția inițială, cea propusă de toate persoanele care mă cunosc.
Cu respect, Coordonator AUR Caransebeș, Drd. Dipl. Ing. Corneliu Hrimiuc”